Ημερομηνία Δημοσίευσης 22/05/2020  14:53
 
 

Ιωάννα ΜαλέσκουΕπιβεβαίωσε ότι δέχθηκε πρόταση να αντικαταστήσει τη Μενεγάκη! Τι απάντησε στον Alpha;

Ιωάννα ΜαλέσκουΕπιβεβαίωσε ότι δέχθηκε πρόταση να αντικαταστήσει τη Μενεγάκη Τι απάντησε στον Alpha
Ιωάννα ΜαλέσκουΕπιβεβαίωσε ότι δέχθηκε πρόταση να αντικαταστήσει τη Μενεγάκη Τι απάντησε στον Alpha
Η

Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μερικές αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.  

Το όνομα της Κρητικιάς παρουσιάστριας έχει συζητηθεί αρκετά για την αντικατάσταση της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha. Το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου, όπου έκανε μερικές αποκαλύψεις.
 
Τέλος Εποχής για την Ελένη ΜενεγάκηΗ ανακοίνωση της αποχώρησης από τον Alpha & του προσωρινού τέλους από την τηλεόραση
 
Αρχικά είπε: «Δεν πρέπει να μιλάμε για αντικατάσταση, είναι τελείως λάθος. Δεν πρέπει να τεθεί θέμα σύγκρισης. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το δικό μου κομμάτι είναι πολύ συγκεκριμένο και γενικά δεν μιλάω και ούτε επιδιώκω να φανώ. Δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα που μου έκαναν λόγο ότι φοβάμαι. Ασφαλώς είχα συζητήσει με τον Alpha για τη μεσημεριανή ζώνη. Μίλησα γενικά για τη μεσημεριανή ζώνη και όχι ειδικά για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Είχα ενημερώσει τη διεύθυνση ότι ήθελα να το κάνω, όμως τα πράγματα τελικά δεν πήγαν καλά και έτσι δεν συμφωνήσαμε. Στις 6 Μαΐου ενημέρωσα τον Alpha ότι δεν δέχομαι την πρόταση του για το μεσημέρι».
 
Όσον αφορά το μέλλον της, ανέφερε: «Η σεζόν μου εδώ τελειώνει τον Ιούλιο και μετά θα δούμε το τηλεοπτικό μου μέλλον. Άρα δεν ξέρω πού θα βρίσκομαι του χρόνου».
 

 
 Δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις του Yupiii.gr στο Google News