Ημερομηνία Δημοσίευσης 17/10/2019  09:43
 
 

Καλλιστεία 2019: Ποιες κοπέλες πήραν τους πολυπόθητους τίτλους

Καλλιστεία 2019 Ποιες κοπέλες πήραν τους πολυπόθητους τίτλους
Καλλιστεία 2019 Ποιες κοπέλες πήραν τους πολυπόθητους τίτλους
Ε

χθές Τετάρτη (16/10 ) πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Alhambra η μεγάλη βραδιά των Ελληνικών Καλλιστείων, Star Hellas, Miss Hellas, MIss Young 2019. 

Η παρουσίαση της μαγευτικής βραδιάς είχε ανατεθεί στη δημοφιλή ηθοποιό Μαρία Κορινθίου ενώ η βραδιά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθως είναι αφιερωμένη στο Σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, «Μαζί για τη Ζωή».
Το τίτλο της Star Hellas 2019 κατέκτησε η Ραφαέλα Πλαστήρα η οποία έχει γεννηθεί στην Ολλανδία και έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα έχει πάρει αρκετούς τίτλους ομορφιάς στο εξωτερικό. Το τίτλο της Miss Hellas κέρδισε η εντυπωσιακή η Έρρικα Κολάνη η οποία είναι 23 ετών και είναι από την Αθήνα.
Η Μις Τουρισμός 2019 είναι η Μαριάννα Περατσάκη η οποία σπουδάζει οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ενώ τον τίτλο της «Ελληνίδας 2019» τον κέρδισε η 19χρονη Σάρα Τσέχου την οποία τη γνωρίσαμε μέσω του Greece’s Next Top Model. Το νεαρό μοντέλο ήταν εκείνο που έπεσε κατά τη διάρκεια της πασαρέλας στο GNTM, χτύπησε το πόδι της και αποχώρησε από τον διαγωνισμό μόδας.
Ο διαγωνισμός ομορφιάς Star Hellas- Miss Hellas- Miss Young είναι ο μακροβιότερος διαγωνισμός καλλιστείων στη χώρα μας. Τα βραδινά φορέματα έχει αναλάβει ο Οίκος Τρανούλη και τα χτενίσματα των διαγωνιζόμενων τα επιμελήθηκαν τα κομμωτήρια Gino Hair and More.