Ημερομηνία Δημοσίευσης 13/11/2019  14:23
 
 

Κατερίνα ΔιδασκάλουΟι προσωπικές αποκαλύψεις στο «Πρωινό»

Κατερίνα ΔιδασκάλουΟι προσωπικές αποκαλύψεις στο «Πρωινό»
Κατερίνα ΔιδασκάλουΟι προσωπικές αποκαλύψεις στο «Πρωινό»
Κ

αλεσμένη του «Πρωινού» της Τετάρτης βρέθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου.  

Η γνωστή ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε στον ρόλο της Μυρσίνης στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για την επιλογή της να βρεθεί στο καστ της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, αλλά και τον παράγοντα τύχη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο.
 
«Δεν μπορείς να κάνεις σενάρια που υποτιμούν τη νοημοσύνη σου, είχα προτάσεις που έλεγα "δεν...". Δεν είναι μόνο θέμα τύχης είναι και θέμα επιλογής. Και οι επιλογές μας μάς ακολουθούν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και κάθε φορά που επιλέγεις κάτι και το επιλέγεις με τα δικά σου κριτήρια, τότε το υποστηρίζεις και περισσότερο» ανέφερε μεταξύ άλλων.
 
Η ίδια αναφέρθηκε μάλιστα και στην απόφασή της να αφήσει το επάγγελμα της καθηγήτριας και να ασχοληθεί με την υποκριτική, κάτι που όπως είπε κατάλαβε σε ηλικία μόλις 14 ετών συμμετέχοντας σε μια θεατρική παράσταση του Γαλλικού Ινστιτούτου, ενώ σε ηλικία 22 ετών απέκτησε το πρώτο της παιδί, κάτι που φυσικά στην αρχή δεν ήταν καθόλου εύκολο.
 
Μιλώντας για τα παιδιά της, η Κατερίνα Διδασκάλου παραδέχθηκε πως παλαιότερα είχε αρκετές τύψεις και ενοχές που αναγκαζόταν να τα αφήσει για επαγγελματικούς λόγους, όμως χαρακτήρισε τις ενοχές ένα άχρηστο συναίσθημα που δεν βοηθάει κανέναν. 
 
Όσο για το αν οι δυο κόρες της και ο γιος της την παρακολουθούν αυτή την περίοδο στις «Άγριες Μέλισσες», η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε τις παρατηρήσεις που δέχεται από αυτούς αλλά και τα σχόλιά τους.