Ημερομηνία Δημοσίευσης 23/08/2019  16:13
 
 

Κέλλυ ΚελεκίδουΈφυγε από την ζωή ο πατέρας της

Κέλλυ ΚελεκίδουΈφυγε από την ζωή ο πατέρας της
Κέλλυ ΚελεκίδουΈφυγε από την ζωή ο πατέρας της
Π

ένθος για την Κέλλυ Κελεκίδου. 

Το δυσάρεστο γεγονός το ανακοίνωσε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram αναρτώντας μια φωτογραφία του πατέρα της.
 
«Σήμερα ξημέρωσε μία από τις πιο δύσκολες μέρες τις ζωής μου! Καλό παράδεισο να έχεις και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου! Σ αγαπώ! Ήσουν είσαι και θα είσαι ο ήρωας μου!», έγραψε στο συνοδευτικό μήνυμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα ξημέρωσε μία από τις πιο δύσκολες μέρες τις ζωής μου !!!!! Καλό παράδεισο να έχεις και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου !!!!!! Σ αγαπώ !!!!Ησουν είσαι και θα είσαι ο ήρωας μου !!!!ud83dude22ud83dude22ud83dude22ud83dude4fud83dude4f
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Kelekidou (@kelekidou_kelly) στις 22 Αύγ, 2019 στις 8:05 πμ PDT

 
Μια ανάρτηση για τον πεθερό του έκανε και ο Νίκος Κουρκούλης. Στη φωτογραφία που ανέβασε έγραψε: «Αγαπημένε μου πεθερούλη ήσουν ένας Άγγελος βιάστηκες να φύγεις να πας ψηλά να πετάς και να μας προστατεύεις ...σ αγάπησα και σ αγαπώ ...ο παράδεισος σε περιμένει !!!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αγαπημένε μου πεθερούλη ήσουν ένας Αγγελος βιαστηκες να φύγεις να πας ψηλά να πετάς και να μας προστατεύεις ...σ αγάπησα και σ αγαπώ ...ο παράδεισος σε περιμένει !!!
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourkoulis Nikos (@kourkoulis_nikos) στις 22 Αύγ, 2019 στις 8:09 πμ PDT