Ημερομηνία Δημοσίευσης 21/10/2019  10:43
 
 

Κωνσταντία ΧριστοφορίδουΜιλά για το τέλος του «Room Service, πλιζ» & αποκαλύπτει άγνωστους καβγάδες στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

Κωνσταντία ΧριστοφορίδουΜιλά για το τέλος του «Room Service πλιζ»  αποκαλύπτει άγνωστους καβγάδες στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»
Κωνσταντία ΧριστοφορίδουΜιλά για το τέλος του «Room Service πλιζ»  αποκαλύπτει άγνωστους καβγάδες στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»
Τ

ελικά τι συνέβη με την νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα και το ΣΚΑΪ; 

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, μία από τις πρωταγωνίστρια του «Room Service, πλιζ» μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» όχι μόνο για την ακύρωση της σειράς αλλά και για άλλες σειρές του Αλέξανδρου Ρήγα.
 
Η ηθοποιός αρχικά ανέφερε: «Συνέβησαν πράγματα που για μένα δεν έχουν προηγούμενο και κάποια λογική. Το μόνο που σαν συμπέρασμα βγαίνει για άλλη μια φορά είναι ότι δυστυχώς ενώ είμαστε στο 2019 η λογική έχει μείνει 30 χρόνια πίσω, είναι μπακαλίστικα. Τα γυρίσματα σταμάτησαν αρκετές φορές. Τουλάχιστον τρεις φορές θυμάμαι. Η μία είναι από την παραγωγή, πιο πριν από τον Αλέξανδρο επειδή έπρεπε να πάει στον δικηγόρο για κάποια πράγματα που τον πίεζαν και την τελευταία φορά ήρθαν στο πλατό κάποιοι από τους νεότερους συναδέλφους και ανακοίνωσαν στον Αλέξανδρο και στην παραγωγή ότι δεν έχουν πληρωθεί»
 
Και συνέχισε λέγοντας: «Από ό,τι ξέρω μόνο ένα επεισόδιο ήταν ολοκληρωμένο γιατί δεν υπήρχαν χώροι. Ο Αλέξανδρος ξέρει να παλεύει και να αγωνίζεται. Ειλικρινά επειδή δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο, πάντα έχει μια εμπλοκή, είναι αυθόρμητος, πίστεψέ με είναι η πρώτη φορά που δεν φταίει. Γι’ αυτό πιστεύω ότι υπάρχουν και τα δικαστήρια».
 
Μάλιστα θέλησε να δώσει μια συμβουλή στους νεώτερους συναδέρφους της, λέγοντας: «Η γνώμη μου είναι – για τους νεότερους συναδέλφους το λέω- εάν μπορούν να φροντίζουν να πηγαίνουν πάντα με τον δικηγόρο τους. Δυστυχώς περάσαν οι εποχές που ο λόγος ήταν συμβόλαιο».
 
Τέλος αποκάλυψε ένα άγνωστο παρασκήνιο ενός καβγά στα γυρίσματα του «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;». «Είχα πάει μια μέρα στα γυρίσματα και έγιναν όλα μπροστά στα μάτια μου. Δηλαδή ξεκίνησε ένα μπαμ από το μακιγιάζ με μία συνάδελφο, αυτό μεταφέρθηκε στο πλατό, από το πλατό έφτασε στα γραφεία», είπε χαρακτηριστικά.