Ημερομηνία Δημοσίευσης 22/09/2019  15:33
 
 

Κωνσταντίνα ΣπυροπούλουΈγινε 32 και κάνει τον δικό της απολογισμό! «Θυμάμαι και νοσταλγώ...»

Κωνσταντίνα ΣπυροπούλουΈγινε 32 και κάνει τον δικό της απολογισμό «Θυμάμαι και νοσταλγώ»
Κωνσταντίνα ΣπυροπούλουΈγινε 32 και κάνει τον δικό της απολογισμό «Θυμάμαι και νοσταλγώ»
Π

ιο ώριμη και συνειδητοποιημένη από ποτέ εμφανίστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και υποδέχθηκε τα 32α γενέθλιά της με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram. 

Ανήμερα των γενεθλίων της, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια εντυπωσιακή φωτογραφία, ανοίγοντας τα χαρτιά της και κάνοντας τον δικό της μικρό απολογισμό.
 
Έγραψε χαρακτηριστικά: 
 
32. Κάθε χρόνο αυτή η μέρα με κάνει πάντα να σκέφτομαι όλη αυτή τη διαδρομή, τι με οδήγησε στο σήμερα..Και χαίρομαι τόσο, γιατί κάθε μέρα και κάθε χρόνος έρχεται να προσθέσει κάτι ακόμα!Πιο πολλές συγκινήσεις, πιο πολλές εμπειρίες, πιο πολλές χαρές, αλλά και πιο πολλά χαστούκια, πιο πολλά μαθήματα..Θυμάμαι και νοσταλγώ, αλλά δεν θα άλλαζα ποτέ το σήμερα, γιατί αυτό που είμαι τώρα είναι πιο ολοκληρωμένο και το κυριότερο είναι ότι δεν φοβάμαι να νιώσω ελεύθερη και να γελάσω με την ψυχή μου!Η ζωή είναι Σοφή και μια συμβουλή που μου έδωσαν κάποτε είναι να βλέπω και να ακολουθώ τα σημάδια!Αυτά με οδήγησαν εδώ-22/9/87Σας ευχαριστώ λοιπόν με όλη μου την καρδιά έναν έναν ξεχωριστά για την κάθε ευχή που μου στείλατε, για την αγάπη που μου δείχνετε, νιώθω ευγνωμοσύνη για ό,τι μου έχει δώσει η ζωή μέχρι σήμερα και σας στέλνω ένα γλυκό φιλί.
 

View this post on Instagram

32 ud83eudd73ud83eudd73 Κάθε χρόνο αυτή η μέρα με κάνει πάντα να σκέφτομαι όλη αυτή τη διαδρομή, τι με οδήγησε στο σήμερα.. Και χαίρομαι τόσο, γιατί κάθε μέρα και κάθε χρόνος έρχεται να προσθέσει κάτι ακόμα! Πιο πολλές συγκινήσεις, πιο πολλές εμπειρίες, πιο πολλές χαρές, αλλά και πιο πολλά χαστούκια, πιο πολλά μαθήματα.. Θυμάμαι και νοσταλγώ, αλλά δεν θα άλλαζα ποτέ το σήμερα, γιατί αυτό που είμαι τώρα είναι πιο ολοκληρωμένο και το κυριότερο είναι ότι δεν φοβάμαι να νιώσω ελεύθερη και να γελάσω με την ψυχή μου! Η ζωή είναι Σοφή και μια συμβουλή που μου έδωσαν κάποτε είναι να βλέπω και να ακολουθώ τα σημάδια! Αυτά με οδήγησαν εδώ-22/9/87 Σας ευχαριστώ λοιπόν με όλη μου την καρδιά έναν έναν ξεχωριστά για την κάθε ευχή που μου στείλατε, για την αγάπη που μου δείχνετε, νιώθω ευγνωμοσύνη για ό,τι μου έχει δώσει η ζωή μέχρι σήμερα και σας στέλνω ένα γλυκό φιλί ud83dudc8b ΥΓ. @kostasavgoulis Σ´αγαπώ για τους λόγους που εςύ ξέρεις ud83dude09
A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on Sep 22, 2019 at 4:26am PDT