Ημερομηνία Δημοσίευσης 29/01/2020  11:43
 
 

Κώστας ΑναγνωστόπουλοςΟι προσωπικές αποκαλύψεις στα «Μεσάνυχτα» | Οι πειρατείες, το ιδιαίτερο επάγγελμα & τα reality

Κώστας ΑναγνωστόπουλοςΟι προσωπικές αποκαλύψεις στα «Μεσάνυχτα» | Οι πειρατείες το ιδιαίτερο επάγγελμα   τα reality
Κώστας ΑναγνωστόπουλοςΟι προσωπικές αποκαλύψεις στα «Μεσάνυχτα» | Οι πειρατείες το ιδιαίτερο επάγγελμα   τα reality
Έ

ναν παλιό της γνώριμο υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης στα «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη. 

Η παρουσιάστρια του Alpha συναντήθηκε τηλεοπτικά ξανά με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον πρώην Μισθοφόρο και πρώην παίκτη Survivor, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.
 
Με αφορμή τα τελευταία περιστατικά πειρατείας που σημειώθηκαν και σε δεξαμενόπλοια με ελληνική σημαία, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μίλησε για το ιδιαίτερο επάγγελμα που έκανε πριν μερικά χρόνια, όταν παρείχε προστασία σε πλοία ερχόμενος μάλιστα αντιμέτωπος με πειρατές ενώ εξήγησε και γιατί προέκυψε το προσωνύμιο «Μισθοφόρος».
 
 
Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί και στη συμμετοχή του τόσο στο Survivor όσο και ως «εισβολέας» στο Nomads, τονίζοντας πως «το Survivor μού άλλαξε τη ζωή. Έκανα ένα restart και είδα πράγματα πιο σωστά και πλέον θέλω να περνάω χρόνο στη ζωή μου όμορφα και ωραία. Ορισμένους μας έκανε καλύτερους ανθρώπους, είχαμε την τάση κάποιοι για εκεί και κάποιοι όχι. Σαν Κώστας βρήκα τη γαλήνη και πλέον κάθε εμπόδιο προσπαθώ να δω το θετικό και να το ξεπεράσω χαμογελώντας». Αποκάλυψε τέλος πως συγκεκριμένα στο Survivor έπαιρνε κάθε μήνα το ποσό των 900 ευρώ ως ένας από τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών.