Ημερομηνία Δημοσίευσης 19/11/2019  16:23
 
 

Κώστας Αποστολάκης«Ο πατέρας μου μέχρι τα τελευταία του δεν δέχθηκε ότι είμαι ηθοποιός»

Κώστας Αποστολάκης«Ο πατέρας μου μέχρι τα τελευταία του δεν δέχθηκε ότι είμαι ηθοποιός»
Κώστας Αποστολάκης«Ο πατέρας μου μέχρι τα τελευταία του δεν δέχθηκε ότι είμαι ηθοποιός»
Κ

αλεσμένος της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Κώστας Αποστολάκης.  

Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά του στην κάμερα του «Πρωινού» κα μίλησε τόσο για τα επαγγέλματα που έκανε πριν γίνει ηθοποιός, για τις δυο καλύτερες στιγμές στην καριέρα του, για τις επαγγελματικές επιλογές του αλλά και για την αποδοχή που αναζητούσε από τον πατέρα του σχετικά με το ότι είναι ηθοποιός.
 
Με το «Τρίτο Στεφάνι» και την «Εθνική Ελλάδος» να αποτελούν τις δυο καλύτερες στιγμές στην καριέρα του, ο Κώστας Αποστολάκης σχολίασε πως οι περισσότερες επιλογές του στη δουλειά είναι συναισθηματικές, γι' αυτό και αρκετές φορές έχει δεχθεί κριτική, όπως για παράδειγμα η συμμετοχή του στην ταινία «I Love Karditsa».
 
Αίσθηση όμως προκάλεσε η δήλωσή του πως ο πατέρας του μέχρι να φύγει από τη ζωή δεν δέχθηκε ποτέ ότι ο γιος του είναι ηθοποιός. Μιλώντας γι' αυτό, ο ηθοποιός δήλωσε: «Μέχρι πέρυσι που έφυγε, ακόμα δεν το είχε δεχτεί. Δεν το καταλάβαινε. Όταν τελείωσα το Λύκειο που του λέω θα πάω σε Δραματική Σχολή να γίνω ηθοποιός, μου είχε πει "ωραία. Και τι δουλειά θα κάνεις;". Ο πατέρας μου δεν το δέχθηκε γιατί ήταν άνθρωπος πρακτικός και μας μεγάλωσε φτωχά αλλά ωραία».
 
Τέλος, παραδέχθηκε πως είναι αρκετά ευσιγκήνητος ενώ πρόσθεσε πως κάτι που τον συγκινεί ιδιαίτερα είναι όταν βλέπει «μερακλήδες», τον κάθε έναν στο είδος του, φέρνοντας ως παράδειγμα την ηθοποιό Μαρία Κίτσου που υποδύεται την Ελένη στις «Άγριες Μέλισσες», μια σειρά που παραλίγο να συμμετείχε και εκείνος.