Ημερομηνία Δημοσίευσης 14/11/2019  08:43
 
 

Κώστας Γκελαούζος Στα «Μεσάνυχτα» | Ο Έλληνας Μαραθωνοδρόμος στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση

Κώστας Γκελαούζος
Στα «Μεσάνυχτα» | Ο Έλληνας Μαραθωνοδρόμος στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση
Κώστας Γκελαούζος
Στα «Μεσάνυχτα» | Ο Έλληνας Μαραθωνοδρόμος στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση
Τ

ον Έλληνα νικητή του 37ου Μαραθωνίου της Αθήνας, Κώστα Γκελαούζο φιλοξένησε στο πλατό του «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη. 

Ο πρωταγωνιστής του φετινού Μαραθωνίου κάθισε στην πολυθρόνα του late night talk show του Alpha και σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις μίλησε για τη συμμετοχή του στον Μαραθώνιο, τις δυσκολίες που συνάντησε στην διαδρομή των 42.195 μέτρων αλλά και τα όνειρά του και τον στόχο του που δεν είναι άλλος από την Ολυμπιάδα.
 
Ο Κώστας Γκελαούζος εξήγησε γιατί ο αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι ο πιο δύσκολος από όλους αλλά και τι προετοιμασία ακολουθεί ο ίδιος πριν από κάθε συμμετοχή του στους αγώνες Μαραθωνίου ανά τον κόσμο, σχολιάζοντας παράλληλα πως τα χιλιόμετρα για εκείνον αποτελούν ψυχοθεραπεία.
 
Δεν παρέλειψε να δώσει μάλιστα και τις δικές του συμβουλές και οδηγίες προς τους επίδοξους δρομείς, με τον ίδιο να εκμυστηρεύεται πως το δικό του κίνητρο στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν το ότι στον τερματισμό τον περίμενε η μητέρα του, την οποία και δεν θέλησε να απογοητεύσει.