Ημερομηνία Δημοσίευσης 22/10/2019  13:43
 
 

Λεωνίδας ΚακούρηςΟι προσωπικές αποκαλύψεις του «Δούκα Σεβαστού» & οι αντιδράσεις μίσους από το κοινό

Λεωνίδας ΚακούρηςΟι προσωπικές αποκαλύψεις του «Δούκα Σεβαστού»  οι αντιδράσεις μίσους από το κοινό
Λεωνίδας ΚακούρηςΟι προσωπικές αποκαλύψεις του «Δούκα Σεβαστού»  οι αντιδράσεις μίσους από το κοινό
Τ

ι είπε ο Δούκας Σεβαστός κατά κόσμον Λεωνίδας Κακούρης στο «Πρωινό»; 

Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για τον ρόλο του σκιαγραφώντας παράλληλα το προφίλ του χαρακτήρα που υποδύεται, χωρίς ωστόσο να λείπουν και οι αποκαλύψεις για την εξελίξή του μέσα στη σειρά.
 
«Θέλει πολύ μεγάλη αφοσίωση για να κρατήσεις μια δική σου ηθική, που να μην είναι δική σου αποκλειστικά φτιαγμένη για τον δικό σου μικρόσκοσμο, όπως είναι του Δούκα, γιατί και ο Δούκας είναι ηθικός. Αλλά είναι ηθικός σε έναν κώδικα που έχει κατασκευάσει ο ίδιος, άρα δεν είναι τόσο απλό. Γιατί αν ήταν μόνο οι καλοί στον πλανήτη, τότε αυτός ο πλανήτης θα είχε πολύ λιγότερους κατοίκους και θα λεγόταν παράδεισος» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Πήγα με γνώμονα τον ήρωα. Προσπάθησα να μάθω όσο μπορούσα περισσότερες πληροφορίες, πώς είναι, τι έχει περάσει, γιατί έχει γίνει τόσο σκληρός. Όλα αυτά αποτελούν το υλικό μέσα από το οποίο μπόρεσα και πήρα στοιχεία για να χτίσω τον Δούκα».
 
Σε ερώτηση της Φαίης Σκορδά για το αν πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια μια πιο ευαίσθητη πλευρά του Δούκα Σεβαστού, ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε πως θα δούμε τον σκληρό Δούκα να «μαλακώνει» αλλά και να δικαιολογεί το πώς απέκτησε το συγκεκριμένο προσωπείο σε μια κοινωνία όπως είπε «αδίστακτη».
 
Ανάμεικτες όμως είναι και οι αντιδράσεις του κόσμου κάθε φορά που τον συναντούν στον δρόμο, αναφέροντας πως αφ' ενός το κοινό έχει δείξει την αγάπη του στη σειρά, χωρίς ωστόσο να λείπουν και τα σχόλια περί «μίσους» στο πρόσωπο του σκληρού μεγαλογαιοκτήμονα.
 
Σε πιο προσωπικά μονοπάτια, ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για την Ηλιάνα του και τον Βαγγελάκη, τα δυο του παιδιά και καρπούς του έρωτά του με τη σύζυγό του Αλίκη -είναι 15 χρόνια παντρεμένοι-, ενώ παραδέχθηκε on air πως είναι χαζομπαμπάς και «λιώνει» για εκείνα.
 
Δες τη συνέντευξή του στο «Πρωινό»: