Ημερομηνία Δημοσίευσης 22/05/2020  08:13
 
 

Λίτσα ΠατέραΗ σπάνια εμφάνιση στον Αρναούτογλου! Οι προτάσεις να φύγει από τον ΑΝΤ1 & το δυσάρεστο γεγονός που την οδήγησε στην αστρολογία

Λίτσα ΠατέραΗ σπάνια εμφάνιση στον Αρναούτογλου Οι προτάσεις να φύγει από τον ΑΝΤ1  το δυσάρεστο γεγονός που την οδήγησε στην αστρολογία
Λίτσα ΠατέραΗ σπάνια εμφάνιση στον Αρναούτογλου Οι προτάσεις να φύγει από τον ΑΝΤ1  το δυσάρεστο γεγονός που την οδήγησε στην αστρολογία
Τ

ον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε η Λίτσα Πατέρα το βράδυ της Πέμπτης, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις. 

Η διάσημη αστρολόγος συνάντησε τον παρουσιαστή μετά από χρόνια και με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων παρουσίας της στον ΑΝΤ1, μίλησε για τις προτάσεις που δέχθηκε προκειμένου να αφήσει το κανάλι του Αμαρουσίου για κάποιον άλλον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά και τους λόγους που πάντα αρνούνταν.
 
«Έχω δεχθεί πολλές προτάσεις να φύγω από τον ΑΝΤ1 και με πολύ καλά χρήματα. Από την αρχή όμως νιώθω ότι είναι το σπίτι μου, ο φυσικός μου χώρος, αγάπησα πολύ τον πρόεδρό μας, τα παιδιά τώρα, έχουμε γίνει οικογένεια [...] "Έπεσαν" πολλά χρήματα, αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο γιατί μέσα στην πορεία μας, είναι και το τι πιστεύεις και τι άνθρωπος είσαι και τι θες να "προδώσεις". Δεν μετάνιωσα ποτέ που δεν έφυγα από τον ΑΝΤ1» ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Κόρη στρατιωτικού και με καταγωγή από τη Μικρά Ασία, η Λίτσα Πατέρα, το πατρικό όνομα της οποίας είναι Ραπτίδου και το Πατέρα το επίθετο του συζύγου της που έχει φύγει από τη ζωή, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια αλλά και το πώς βρέθηκε τυχαία να ασχολείται επαγγελματικά με την αστρολογία, ενώ θα σπούδαζε γαλλική φιλολογία.
 
«Στην αστρολογία βρέθηκα τυχαία, ενώ πήγαινα για γαλλική φιλολογία και κάποια στιγμή πεθαίνει ένας πολύ καλός μου φίλος και άρχισα να λέω "τι Θεός είσαι εσύ που ένα παιδάκι 2 χρονών μένει και μια γιαγιά 90 χρονών μένει" και αρχίζω να ψάχνω γιατί και πώς "έφυγε". Όλο αυτό με έφτασε στην αστρολογία ζητώντας κάποιες λύσεις για προβλήματα που έβλεπα γύρω μου, τα οποία δεν με άφηναν να έχω απλά ένα επάγγελμα» δήλωσε.
 
Υπενθύμισε επίσης πως είχε προβλέψει την πανδημία του κορονοϊού στον επετειακό «Αστρολόγο» του Σεπτεμβρίου, ενώ όταν ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν η ίδια θα έλεγε ποτέ σε κάποιον ότι πρόκειται να αντιμετωπίσει μια μεγάλη δυσκολία απάντησε: «Επειδή πιστεύω πολύ στον Θεό και επειδή δεν έχουν βρεθεί ακόμα δυο πλανήτες, πρέπει να σου πω ότι την τάδε περίοδο πρέπει να προσέχεις, μην τρέχεις για παράδειγμα με το αυτοκίνητο ή πήγαινε στον γιατρό. Πρέπει να σε προειδοποιήσω χωρίς να σε τρομάξω, πιστεύοντας ότι θα σε σώσει ο Θεός ή οι δυο αυτοί πλανήτες, χωρίς να είμαι απόλυτη. Πρέπει να πεις κάτι, είναι πολύτιμος σύμβουλος η αστρολογία».
 
Δεν δίστασε τέλος, να κάνει τη δική της πρόβλεψη για το μέλλον λέγοντας πως θα συμβεί κάτι στο διάστημα, βάση του οποίου θα αναγνωριστεί η αστρολογία ως «η επιστήμη των επιστημών».
 
 
 Δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις του Yupiii.gr στο Google News