Ημερομηνία Δημοσίευσης 12/11/2019  08:03
 
 

Μαρία ΣάκκαρηΜιλά ανοιχτά για την προσωπική της ζωή & όσα τη συνδέουν με τον Στέφανο Τσιτσιπά

Μαρία ΣάκκαρηΜιλά ανοιχτά για την προσωπική της ζωή  όσα τη συνδέουν με τον Στέφανο Τσιτσιπά
Μαρία ΣάκκαρηΜιλά ανοιχτά για την προσωπική της ζωή  όσα τη συνδέουν με τον Στέφανο Τσιτσιπά
Τ

ελικά είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Τσιτσιπά; Αυτή είναι η απάντησή της!  

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου. 
 
Για την προσωπική της ζωή & τον έρωτα: 
 
«Ο έρωτας υπάρχει, για όλα υπάρχει χρόνος. Πλέον στο επίπεδο που είμαι υπάρχει και πολύ πιεσμένο πρόγραμμα αλλά και πολύ πιεσμένος χρόνος. Δεν είμαι όπως παλιά με μια βαλίτσα... Δύσκολα μπορεί να με αντέξει ένας άντρας. Αυτός που θα με αντέξει όχι μόνο θα καταλαβαίνει, αλλά θέλει κι αυτός να έχει τον δικό του χώρο. [...] Δεν θα πρέπει να είναι απαραίτητα από τον χώρο του τένις ή του αθλητισμού. Είναι θέμα προσωπικότητας και θα πρέπει να καταλάβει πως αυτή είναι η ζωή μου και δεν θα την αλλάξω για κανένα».
 
Το κεφάλαιο Στέφανος Τσιτσιπάς: 
 
«Κάτι παίζει για τους υπολοίπους... Είναι το ίδιο με δύο ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στην ίδια σειρά, που αμέσως γράφουν πως είναι ζευγάρι. Επειδή εμείς δεν είχαμε ποτέ έναν άντρα και μια γυναίκα θεώρησαν πως είμαστε ζευγάρι. [...] Ξεκίνησε με ένα φιλί όταν τελείωσε ένας αγώνας, που ήταν τελείως φυσικό επειδή κερδίσαμε τον Φέντερερ. Εκεί φούντωσαν όλες οι φήμες. Δεν παίζει όμως κάτι. Τώρα για το μέλλον ποτέ δεν ξέρεις!»
 
Οι επιθέσεις στα social media για την ακριβή τσάντα που κράτησε: 
«Με ενόχλησε γι' αυτό και απάντησα. Δεν έχω απαντήσει ποτέ! Ήταν και κοπέλα, ακόμα χειρότερα. Μου βγήκε τόσο αυθόρμητα, της απάντησα με αυτό το μήνυμα. Μετά έγινε viral, έσβησε το σχόλιο και με έκανε block».