Ημερομηνία Δημοσίευσης 13/11/2019  12:23
 
 

Μαρίνα ΓρηγορίουΗ πρώτη εμφάνιση μετά το GNTM | Οι αποκαλύψεις που καίνε τις "ff"

Μαρίνα ΓρηγορίουΗ πρώτη εμφάνιση μετά το GNTM | Οι αποκαλύψεις που καίνε τις ff
Μαρίνα ΓρηγορίουΗ πρώτη εμφάνιση μετά το GNTM | Οι αποκαλύψεις που καίνε τις ff
Κ

αλεσμένη της «Φωλιάς των ΚουΚου» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Μαρίνα Γρηγορίου, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το Next Top Model.  

Το όμορφο μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη ήδη από την αρχή της συνέντευξής της παραδέχθηκε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει να βρίσκεται στο παιχνίδι τόσο λόγω πίεσης όσο και λόγω της διπροσωπίας από συγκεκριμένα άτομα. «Δεν άντεχα άλλο! Δεν μπορούσα την πίεση, τη διπροσωπία, δεν είναι έτσι ο χαρακτήρας μου και όλο αυτό με είχε "φάει"!» ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Η Μαρίνα Γρηγορίου μίλησε επίσης και για όλα όσα δεν βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και αφορούν φυσικά τη συμπεριφορά των "ff" προς τα υπόλοιπα κορίτσια, μιας και εκείνη ήταν αυτή που είχε ξεσπάσει και είχε κατηγορήσει ανοιχτά την Κάτια για bullying στην Ελευθερία. «Δεν το είχα πει απλά για να το πω, ότι η Κάτια έκανε bullying στην Ελευθερία. Η Ελευθερία είναι ένα πολύ καλό παιδί, είναι ψυχούλα και πραγματικά αθώα και αφελής. Ενώ η Κάτια είναι πολύ δυναμική και θεωρώ πως οι "ff" ζήλευαν την Ελευθερία επειδή είχε πολύ καλές επιδόσεις στο παιχνίδι» εξήγησε.
 
Τέλος, δεν έκρυψε την έκπληξή της για τις αντιδράσεις κάποιων κοριτσιών στις προσωπικές τους δηλώσεις, δηλώνοντας σοκαρισμένη για τη συμπεριφορά της Ασημίνας. «Έχω πάθει σοκ! Έναν άνθρωπο τον κρίνω από τα μάτια και από το βλέμμα του και φανταζόμουν πως είναι σαν χαρακτήρας αλλά πίσω από τις κάμερες η Ασημίνα ήταν πολύ καλή, να βοηθήσει, ότι δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα που δείχνουν οι υπόλοιπες "ff" και τελικά στα κιου τα δίνει όλα».