Ημερομηνία Δημοσίευσης 18/11/2018  23:23
 
 

Μάριος Ακριβόπουλος | Χρήστος ΒασιλόπουλοςΟ παίκτης που αποχώρησε από το Nomads!

Μάριος Ακριβόπουλος | Χρήστος ΒασιλόπουλοςΟ παίκτης που αποχώρησε από το Nomads
Μάριος Ακριβόπουλος | Χρήστος ΒασιλόπουλοςΟ παίκτης που αποχώρησε από το Nomads
Έ

να ακόμη αγώνισμα Μονομάχων περίμενε τους παίκτες του Nomads αλλά και μια αποχώρηση. Αθηνά Κωστοπούλου, Μάριος Ακριβόπουλος και Χρήστος Βασιλόπουλος, οι τρεις Μονομάχοι των «Επίλεκτων», ρίχτηκαν στον στίβο μάχης και πάλεψαν για την παραμονή τους στο reality περιπέτειας.
Νικήτρια μεταξύ των τριών αναδείχθηκε η Αθηνά Κωστοπούλου, η οποία διασφάλισε και την παραμονή της στο παιχνίδι, ενώ μοιραία, ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μάριος Ακριβόπουλος τέθηκαν στην διάθεση του κοινού.
 

View this post on Instagram

Ο τελευταίος γύρος κρίνει τον νικητή της σημερινής μονομαχίας! Ο ηττημένος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση... #NomadsGR #ant1tv
A post shared by NomadsAnt1 (@nomadsant1) on Nov 18, 2018 at 12:13pm PST

 
Οι δυο ομάδες εν μέσω ενός μικρού τυφώνα, βρέθηκαν σε μια ακόμη live αρένα όπου μεταξύ άλλων κλήθηκαν να ψηφίσουν και για τους αρχηγούς της νέας εβδομάδας. Έτσι για την ομάδα των «Εισβολέων» ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αναδείχθηκε αρχηγός για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, ενώ οι παίκτες των «Επίλεκτων» ανέδειξαν με την ψήφο τους ως αρχηγό για τη νέα εβδομάδα τον Γρηγόρη Μόργκαν.
 
Μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού ανάμεσα στον Μάριο Ακριβόπουλο και τον Χρήστο Βασιλόπουλο, ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε πως ο Μάριος Ακριβόπουλος είναι εκείνος που αποχαιρετάει οριστικά το reality περιπέτειας και επιστρέφει στην Ελλάδα.