Ημερομηνία Δημοσίευσης 13/02/2020  12:43
 
 

MasterChef | Γιώτα ΓκίκαΗ πιο αντιπαθής παίκτρια του φετινού MasterChef απαντά για όλα!

MasterChef | Γιώτα ΓκίκαΗ πιο αντιπαθής παίκτρια του φετινού MasterChef απαντά για όλα
MasterChef | Γιώτα ΓκίκαΗ πιο αντιπαθής παίκτρια του φετινού MasterChef απαντά για όλα
Η

Γιώτα από το #masterchefGR βρέθηκε στους «Κουκου». 

Η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το διαγωνισμό μαγειρικής βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star και μίλησε για την εμπειρία της στο MasterChef.
 
Αρχικά είπε: «Ο λόγος που πήγα μέρος στο παιχνίδι ήταν η Άση Μπήλιου. Έβλεπα μια μέρα την εκπομπή της και μιλούσε για το ζώδιο μου και ότι θα έρθουν αλλαγές και έτσι το πήρα απόφαση και δήλωσα συμμετοχή. Η Άση είναι ο manager μου κατά κάποιο τρόπο. Οι τρεις κριτές είναι εξαιρετικοί, αλλά ήθελα να πάω στην ομάδα του Ιωαννίδη. Πίστευα ότι θα ταιριάζω καλύτερα μαζί του».
 
Για τη viral στιγμή στην audition της είπε: «Η αλήθεια είναι πως δεν μαγειρεύω με λάδι. Ξέρω πολύ καλά τι να κάνω. Οι κολοκυθοκεφτέδες μου δεν είχαν μέσα λάδι, δεν θέλω να βάζω χαρτιά στα πιάτα μου. Θέλω η κουζίνα μου να είναι καθαρή. Μάλιστα πλέον έχει γίνει διάσημος ο κολοκυθοκεφτές μου και όλοι έρχονται στο μαγαζί μου για να δοκιμάσουν».
 
Φυσικά δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στα σχόλια που δέχθηκε από τον εξώστη. «Ξεχώρισα κάποια από τα παιδιά, ο Κωνσταντίνος και ο Σταύρος μ' αρέσουν πολύ. Κι άλλοι μ' άρεσαν, αλλά δεν έμεινα πολύ μαζί τους. Δεν έκανα παρέα με τα παιδιά. {...} Δεν μπορείς να είσαι φίλος σε έναν διαγωνισμό. Τον σέβομαι τον άλλον, αλλά φίλοι δεν μπορούμε να γίνουμε. Με πέντε μέρες που είσαι εκεί, δεν μπορείς να αγκαλιάζεις και να στηρίζεις έτσι τον άλλον. Κακία δεν έχω με κανένα. Εγώ φεύγω, δεν με διώχνουν», είπε χαρακτηριστικά.