Ημερομηνία Δημοσίευσης 26/03/2020  00:23
 
 

MasterChefΟ αρχηγός της επόμενης ομαδικής & οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChefΟ αρχηγός της επόμενης ομαδικής  οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
MasterChefΟ αρχηγός της επόμενης ομαδικής  οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Π

οιοι θα κληθούν να μαγειρέψουν για την παραμονή τους στο #masterchefGR; 

Μετά και το τέλος του τεστ δημιουργικότητας, οι κριτές φώναξαν μπροστά τους παίκτες που ξεχώρισαν με τα πιάτα τους. Αυτοί ήταν η Ντέμη, ο Δημήτρης και ο Σταύρος, ο οποίος κέρδισε την αρχηγία στην επόμενη δοκιμασία, αλλά και ένα ακόμη πλεονέκτημα, το οποίο όμως είναι ακόμη άγνωστο.
 
 
Κατά την διάρκεια της ανάκρουσης των αποτελεσμάτων, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απεύθυνε τον λόγο και πάλι στον Ηλία, λέγοντας του: «Ηλία γνωρίζεις ότι είσαι καλός μάγειρας, αλλά το ζητούμενο εδώ είναι διαφορετικό σε κάθε δοκιμασία. Σε πολλούς μπορεί να υπάρχει η τάση να κρίνουν, όμως εδώ το διαδικαστικό το κανονίζουμε εμείς οι τρεις από τη θέση που βρισκόμαστε. Όταν βγείτε από δω, μπορείτε να αποδείξετε όσα πιστεύετε. Όμως εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι νιώθετε δίκαιοι με την κριτική που κάνουμε σε όλους σας».
 
 
Όσον αφορά τα χειρότερα πιάτα, αυτά ήταν του Τζον, του Ηρακλή και του Ιωάννη, οι οποίοι θα πρέπει να μαγειρέψουν για ακόμα μια φορά για την παραμονή τους στο MasterChef. Ωστόσο, ο Ιωάννης έχει την επιλογή να μην μαγειρέψει, μιας και είναι ο κάτοχος της «χρυσής» κάρτας της ασυλίας.
 
 
Πυρ και μανία ο Κουτσόπουλος με τον Ηλία: Τα σκληρά σχόλια on air «Μάντεψε, ποιος είναι εδώ για να κρίνει»