Ημερομηνία Δημοσίευσης 14/11/2019  08:03
 
 

Μιχάλης Κουινέλης Η εξομολόγηση για τη ζωή του με την Ήβη Αδάμου & η άποψή του για τη rap σκηνή σήμερα

Μιχάλης Κουινέλης Η εξομολόγηση για τη ζωή του με την Ήβη Αδάμου  η άποψή του για τη rap σκηνή σήμερα
Μιχάλης Κουινέλης Η εξομολόγηση για τη ζωή του με την Ήβη Αδάμου  η άποψή του για τη rap σκηνή σήμερα
Ο

τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε τα νέα δεδομένα στη ζωή του.  

Ο Μιχάλης Κουινέλης μίλησε για το γεγονός πως δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις και προτιμούσε να βρίσκεται μόνο στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.
 
Μιλώντας για την κόρη του με την Ήβη Αδάμου, Ανατολή, ο ίδιος δήλωσε: «Ο ερχομός της κόρης μας, ήταν θείο δώρο στη ζωή μας». Αναφερόμενος στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας του, αφού ζει μισό χρόνο στην Αλεξανδρούπολη και τον άλλο μισό στην Αθήνα, είπε: «Νιώθω ευτυχισμένος και γειωμένος με αυτό που κάνω. Της Ήβης της αρέσει που ζούμε στην Αλεξανδρούπολη. Θα θέλαμε να μένουμε περισσότερο εκεί»
 
Για τα παιδικά του χρόνια ο ίδιος σχολίασε με χιούμορ: «Μερικές φορές νιώθω ότι ζω από τύχη, με όσα έχω κάνει σε μικρότερη ηλικία», ενώ για τη σχέση του με τον πατέρα του τόνισε: «Είχα κάνει χρυσούς δίσκους, είχα κάνει πλατίνες, είχα βγάλει λεφτά, εγώ όμως δεν το ένιωθα αυτό. Όταν στα 34, μου είπε ο πατέρας μου "το πας καλά το καράβι", τότε ένιωσα ότι τα κατάφερα».
 
Αναφερόμενος στην hip-hop μουσική ο ίδιος είπε: «Δεν θέλω να κράξω κανέναν μέσα από τη μουσική μου. Το θεωρώ γελοίο. Η πένα μου θέλω να έχει ουσία. [...] Ρωτάω τα νέα παιδιά για ότι καινούργιο ακούω. Έχω την προσέγγιση του μαθητή σε όλα τα πράγματα».