Ημερομηνία Δημοσίευσης 21/05/2020  18:33
 
 

Νατάσα ΘεοδωρίδουΌσα είπε στον Μουτσινά | Η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη, η τηλεόραση & τα μελλοντικά σχέδια

Νατάσα ΘεοδωρίδουΌσα είπε στον Μουτσινά | Η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη η τηλεόραση  τα μελλοντικά σχέδια
Νατάσα ΘεοδωρίδουΌσα είπε στον Μουτσινά | Η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη η τηλεόραση  τα μελλοντικά σχέδια
Τ

η Νατάσα Θεοδωρίδου φιλοξένησε στο «Καλό Μεσημεράκι» της Πέμπτης ο Νίκος Μουτσινάς.  

Η διάσημη λαϊκή τραγουδίστρια με αφορμή τα συνεχόμενα live στο Instagram που πραγματοποίησε το διάστημα της καραντίνας, ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με την τηλεόραση, αφού ο χώρος δράσης της είναι οι πίστες και η επαφή με το κοινό. «Πρέπει να είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος, ο οποίος θα καταλάβει ακριβώς τι πρέπει να κάνω για να μην εκτεθώ, γιατί είμαι στη λεπτή γραμμή να εκτεθώ» σχολίασε χαρακτηριστικά και εξήγησε πως «επειδή δεν φιλτράρω αυτό που θέλω να πω γιατί το τηλεοπτικό διέπεται από κάποιες "θεωρίες" και "νόμους"».
 
Νατάσα ΘεοδωρίδουΗ απάντηση για τον Θεοφάνους: «Δεν έπρεπε να το κάνει. Κρατάω τα υπέροχα τραγούδια μας και όλο το άλλο το θεωρώ μια άτυχη στιγμή του»»
 
Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει και για την απόφαση της κουμπάρας και στενής της φίλης, Ελένης Μενεγάκη, να αποχωρήσει από τον Alpha και να αποσυρθεί προσωρινά από τα τηλεοπτικά, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να σχολιάζει πως «αυτές είναι επιλογές, ο καθένας έχει στο μυαλό του ένα πλάνο».
 
Όσο για τα δικά της μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια, ανέφερε πως ήδη σχεδιάζει με τους συνεργάτες της μια σειρά από καλοκαιρινές συναυλίες, σεβόμενοι και τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ενάντια στην πανδημία, ενώ ο ερχόμενος χειμώνας θα τη βρει κατά 99,9% στο πλευρό του Γιάννη Πάριου!
 
Δες τη συνέντευξή της: 
 
 
 Δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις του Yupiii.gr στο Google News