Ημερομηνία Δημοσίευσης 19/11/2019  13:43
 
 

Next Top Model Οι FF μετά την Ελευθερία: «Είμαστε εδώ για να διώχνουμε κόσμο»

Next Top Model Οι FF μετά την Ελευθερία «Είμαστε εδώ για να διώχνουμε κόσμο»
Next Top Model Οι FF μετά την Ελευθερία «Είμαστε εδώ για να διώχνουμε κόσμο»
Π

ώς σχολίασαν τα κορίτσια του Next Top Model την αποχώρηση της Ελευθερίας;  

Η κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου» και η Τζώρτζια Γεωργίου βρέθηκαν στα παρασκήνια και συνάντησαν τη «χρυσή 10άδα» του reality μόδας, με την καθεμία να σχολιάζει αναλόγως την αποχώρηση του "golden pass" αλλά και τα όσα διαδραματίζονται στο σπίτι.
 
Η Άννα έκρινε πως αυτή η αποχώρηση έπρεπε επιτέλους να συμβεί για να «δουν τον πραγματικό της χαρακτήρα και ότι δυσκολεύεται να προσαρμοστεί», με την Κάτια να συμπληρώνει πως η στρατηγική της λειτουργεί και να εξηγεί πως η επιλογή της Ελευθερίας στο ντισαβαντάζ συνέβη γιατί «εδώ είμαστε για να διώχνουμε κόσμο και για να βγει η τελική νικήτρια».
 
Αντίθετα, οι φίλες της Ελευθερίας δεν έκρυψαν τη θλίψη τους για την αποχώρηση της Ελευθερίας, με την Άννα Μαρία να σχολιάζει πως κατά τη γνώμη της η Ελευθερία μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα ως μοντέλο από την Κάτια.
 
Ανάμεσα στα όσα συνέβησαν στο πλατό της Δευτέρας, τα κορίτσια κλήθηκαν να σχολιάσουν και την πρόταση της Βίκυς Καγιά να φωτογραφηθεί με την Ίλντα, με την Άννα να στάζει (ξανά) φαρμάκι και να εκφράζει τον προβληματισμό και τη δυσαρέσκειά της.
 
Τέλος, το θέμα της κουζίνας φάνηκε να βρήκε σύμφωνη τόσο τη Χαρά όσο και την Κέϊσι, οι οποίες έδωσαν το δίκιο στην Κάτια για τον τρόπο που μίλησε στη Μαρία, με τη Χαρά να αποκαλύπτει πως πολλές φορές η Μαρία τους δημιουργεί προβλήματα!