Ημερομηνία Δημοσίευσης 18/11/2018  22:03
 
 

NomadsΗ επιλογή του Χαριστέα που προκάλεσε αντιδράσεις! Ποιοι συμπαίκτες διαφώνησαν μαζί του;

NomadsΗ επιλογή του Χαριστέα που προκάλεσε αντιδράσεις Ποιοι συμπαίκτες διαφώνησαν μαζί του
NomadsΗ επιλογή του Χαριστέα που προκάλεσε αντιδράσεις Ποιοι συμπαίκτες διαφώνησαν μαζί του
Π

ως μια ψήφος διατάραξε τις ισορροπίες στην ομάδα των «Επίλεκτων» του Nomads; Μεγάλη ένταση και διαφωνίες προκάλεσε η επιλογή του Δήμου Χαριστέα να ψηφίσει τον Χρήστο Βασιλόπουλο ως τον τρίτο Μονομάχο.
 
Στο συμβούλιο λίγο πριν το αγώνισμα, ο Χρήστος Βασιλόπουλος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την απόφαση του συμπαίκτη του να τον θέσει ουσιαστικά υποψήφιο προς αποχώρηση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «το παιχνίδι περνά σε διαπροσωπικό επίπεδο. Ο Δήμος έδειξε ότι κρίνει με βάση ένα γεγονός που ήρθε στην ομάδα και όχι με το συνολικό αποτέλεσμα που φέρνει ένας παίκτης. Και αυτό για μένα δείχνει ότι δεν είναι δίκαιος, ούτε θα πρέπει να είναι αρχηγός».
 

 
Δεν δίστασε μάλιστα να σχολιάσει πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη θα έπρεπε να είναι μια από τους Μονομάχους, κάτι που όπως υποστήριξε δεν θα συνέβαινε ποτέ λόγω της καλής σχέσης που έχει ο Δήμος Χαριστέας μαζί της, προκαλώντας την αντίδραση της παίκτριας.
 

 
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μάλιστα δέχθηκε τη στήριξη αρκετών συμπαικτών του αλλά και των αντιπάλων του, με τον Mike, τον Αλέξανδρο Σήαρς, τον Γρηγόρη Μόργκαν και τη Μαριάννα Καμαρωτάκη να δηλώνουν ανοιχτά πως είναι απαραίτητος για την ομάδα των «Επίλεκτων» τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο διαβίωσης.
 

 
 
Αντίστοιχα, ο Dimar δήλωσε πως ίσως ο Χρήστος Βασιλόπουλος να ψηφίστηκε επειδή κάποιοι τον φοβούνται.