Ημερομηνία Δημοσίευσης 12/11/2019  18:43
 
 

Πέγκυ ΖήναΌσα είπε στον Μουτσινά | Η τρυφερή αναφορά στην κόρη της, το remake του «Νόημα» & τα... ζόρια στο X-Factor

Πέγκυ ΖήναΌσα είπε στον Μουτσινά | Η τρυφερή αναφορά στην κόρη της το remake του «Νόημα»  τα ζόρια στο X-Factor
Πέγκυ ΖήναΌσα είπε στον Μουτσινά | Η τρυφερή αναφορά στην κόρη της το remake του «Νόημα»  τα ζόρια στο X-Factor
Μ

ια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις πραγματοποήσε το μεσημέρι της Τρίτης η Πέγκυ Ζήνα.  

Φανερά ανανεωμένη και διανύοντας μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, η γνωστή λαϊκή τραγούδιστρια εμφανίστηκε στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για όλα!
 
Γρήγορα η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την μονάκριβη κόρη της τραγουδίστριας, Ηλέκτρα για την οποία η Πέγκυ Ζήνα μίλησε με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια, σε μια από τις σπάνιες δημόσιες αναφορές της. Σε ερώτηση μάλιστα για το πώς είναι σήμερα η 8χρονη κόρη της, η Πέγκυ Ζήνα την αποκάλεσε «Πεγκό-Λυρο» εξηγώντας παράλληλα και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποτραβηχτεί και να αφιερωθεί στο μεγάλωμά της.
 
«Ήθελα να το ζήσω ανθρώπινα, γιατί αν δεν το ζήσεις στη στιγμή που πρέπει... ξέρεις τα παιδιά τα μεγαλώνουμε για να φύγουν! Πρέπει να έχεις μεγαλώσει σωστά ένα παιδί, ούτως ώστε να θέλει να ανοίξει τα φτερά του και να σε έχει από επιλογή στη ζωή του. Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, δεν σου ανήκει επειδή το γέννησες. Όταν λοιπόν δεν έχει επιλογή και μου ανήκει στην παιδική ηλικία, θέλω να το χαρώ και το χάρηκα!» δήλωσε μεταξύ άλλων.
 
Αναφέρθηκε και στο νέο της κομμάτι με τίτλο «Μέσα μου κάτι έγινε», το videoclip του οποίου αποτελεί ουσιαστικά και το remake μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της του παρελθόντος, του τραγουδιού «Νόημα», το 2005. Και πάλι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του καλού της φίλου και επί χρόνια συνεργάτη της Κωνσταντίνου Ρήγου, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για το νέο της τραγούδι για το οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε «όταν το άκουσα άναψε μέσα μου ένα φως, που ήθελα αυτό να το μοιραστώ με πάρα πολύ κόσμο».
 
Η ίδια δεν παρέλειψε να ψυχολογήσει on air τον Νίκο Μουτσινά, ενώ μιλώντας για την παλαιότερη συμμετοχή της στην κριτική επιτοπή X-Factor, παραδέχθηκε πως ζορίστηκε καθώς δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία για εκείνη σε επίπεδο κριτικής. Τόνισε ωστόσο, πως ανέκαθεν στήριζε και θα συνεχίσει να στηρίζει όσα παιδιά επιλέγου να εμφανιστούν σε ανάλογα talent shows, όμως όπως χαρακτηριστικά είπε η συμμετοχή της σε μουσικά show δεν είναι κάτι που το επιβάλλει η δουλειά της.