Ημερομηνία Δημοσίευσης 22/10/2019  13:23
 
 

Πονοκέφαλος στο παλάτι για Χάρι – Μέγκαν: Τους έκαναν ξανά άνω – κάτω

Πονοκέφαλος στο παλάτι για Χάρι – Μέγκαν Τους έκαναν ξανά άνω – κάτω
Πονοκέφαλος στο παλάτι για Χάρι – Μέγκαν Τους έκαναν ξανά άνω – κάτω
Ο

λοένα και περισσότερα προβλήματα προκαλούν η Μέγκαν και Χάρι στην εικόνα την βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Μετά την δριμεία επίθεση του Χάρι στα ΜΜΕ και τις μηνύσεις της Μέγκαν, το ζευγάρι «έστησε» ένα ντοκιμαντέρ για την περιοδεία του στην Αφρική, το οποίο ουσιαστικά «χρησιμοποίησε» για να «κλαφτεί» στον κόσμο και να βελτιώσει την εικόνα του μέσω του οίκτου.
Ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι το πέτυχαν.

Μετά τη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως μητέρα και μέλος της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Χάρι έκανε κάτι που δυσαρέστησε και πάλι το παλάτι: Μίλησε ανοιχτά για ένα πολύ δύσκολο και προσωπικό θέμα, αυτό της φημολογούμενης κόντρας του με τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ.
Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Harry & Meghan: An African Journey» που προβλήθηκε την Κυριακή, η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησε ουσιαστικά να την λυπηθούν γιατί δεν ήξερε ότι η ζωή της θα είναι τόσο δύσκολη, ενώ ο Χάρι πήγε και πάλι κόντρα στο πρωτόκολλο.
Απάντησε μετά από καιρό στο ερώτημα το οποίο πλανάται στον αέρα: Είναι πράγματι τεταμένες οι σχέσεις του με τον αδελφό του;
Η απάντηση του Χάρι ήταν αινιγματική. 
Οι φήμες ξεκίνησαν εδώ και αρκετό καιρό και ήθελαν τα δύο αδέλφια και τις συζύγους τους να βρίσκονται σε συνεχή κόντρα. Φήμες που πήραν φωτιά μετά τη μετακόμιση της Μέγκαν και του Χάρι από το παλάτι του Κένσινγκτον, στο οποίο έμεναν με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ.
Ο Χάρι είπε συγκεκριμένα:
«Συμβαίνουν κάποια πράγματα. Όμως, είμαστε αδέλφια και θα είμαστε πάντα αδέλφια. Είμαστε σαφώς σε διαφορετικά μονοπάτια αυτή την εποχή. Θα είμαι πάντα εκεί γι αυτόν, όπως ξέρω ότι κι εκείνος θα είναι εκεί για μένα. Δεν βλεπόμαστε όσο συχνά βλεπόμασταν παλιότερα, επειδή είμαστε και οι δύο πολύ απασχολημένοι, αλλά τον αγαπώ βαθιά».
«Η πλειοψηφία όσων γράφονται, είναι δημιουργήματα από το πουθενά», συνέχισε ο Χάρι και προσέθεσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Σαν αδέλφια, έχουμε τις καλές μας μέρες και τις κακές μας μέρες».

Πονοκέφαλος στο παλάτι για Χάρι – Μέγκαν Τους έκαναν ξανά άνω – κάτω