Ημερομηνία Δημοσίευσης 27/01/2020  19:43
 
 

Ποσειδώνας ΓιαννόπουλοςΚαταπέλτης εναντίον των σταρ της πίστας: «Είναι άφωνοι»

Ποσειδώνας ΓιαννόπουλοςΚαταπέλτης εναντίον των σταρ της πίστας «Είναι άφωνοι»
Ποσειδώνας ΓιαννόπουλοςΚαταπέλτης εναντίον των σταρ της πίστας «Είναι άφωνοι»
Κ

αταιγιστικός ήταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξη του. 

Ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός παραχώρησε συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται».
 
Αρχικά ανέφερε πως «έχω χαλάσει τόσο πολύ τις σχέσεις μου 30 χρόνια με τόσο πολύ κόσμο που είναι το μόνο που δεν με απασχολεί. Το μόνο που με έχει απασχολήσει είναι μην τυχόν το παραέκανα και στεναχώρησα το άτομο το οποίο κριτίκαρα πολύ έντονα. Με απασχολεί να μην έχω στεναχωρήσει πολύ τη μπουζουκοντίβα ή τον κλαρινογαμπρό τραγουδιστή λέγοντας κάτι. Υπάρχουν μόνο μπουζουκοντίβες και κλαρινογαμπροί. Υπάρχει μια τάση ο κακός τραγουδιστής να πολλαπλασιάζεται. Πλέον είναι η πλειοψηφία. Όσοι είναι καλοί και σήμερα είναι αυτοί που παραμένουν από τις προηγούμενες γενιές».
 
Και συνέχισε λέγοντας: «Πλέον η πλειοψηφία είναι κακοί τραγουδιστές. Δεν φταίω εγώ αν η Ελένη Παπαδοπούλου είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, αλλά δεν έχει φωνή. Την προβάλλουν κατάλληλη για την Eurovision αλλά δεν είναι. Δεν φταίω αν η Ζόζεφιν είναι μια πανβάρετη αδιάφορη φωνή. Εκτός από την Έλενα Παπαρίζου που είχε όλο το πακέτο και την θεϊκή φωνάρα, οι δύο επόμενες καλύτερες θέσεις της Ελλάδας που είναι ο Σάκης Ρουβάς και η Καλόμοιρα που είχα γράψει εγώ, δεν φημίζονται για τις φωνητικές τους ικανότητες. Ο Σάκης έχει μια συμπαθητική φωνή. Το ξέρει και ο ίδιος νομίζω. Δεν πρόβαλε ποτέ τις φωνητικές του ικανότητες και δυνατότητες. Στη διάρκεια των χρόνων καλυτέρευσε καταρχήν ρεπερτοριακά»
 
Μάλιστα τόνισε πως: «Υπάρχουν τραγουδιστές που είναι εντελώς άφωνοι και κάνουν καριέρα και είναι και χρόνια στην δουλειά. Ο Γιώργος Μαζωνάκης ας πούμε δεν είναι καλός τραγουδιστής. Φωνητικά δεν είναι ιδιαίτερα δυνατός. Για την Άντζελα Δημητρίου έχω πει τόσα κατά καιρούς. Δεν έχει αλλάξει η γνώμη μου με τίποτα. Η φωνή της δεν ήταν ποτέ τίποτα το σπουδαίο. Μια οκ φυσιολογική λαϊκή φωνή. Δεν ήταν ποτέ μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια. Όμως πούλαγε τον εαυτό της ότι ήταν. Κακό του κεφαλιού τους έκαναν όσοι την έχουν επιλέξει να λάβει μέρος και στο ”Just the two of us”. Με Άντζελα, Τρύφωνα και  Χατζίδου, δεν είναι ”Just the two of us” αλλά ”Τσίρκο Μεντράνο”».
 
Τέλος αναφέρθηκε και στους έντεχνους τραγουδιστές. Συγκεκριμένα είπε: «Και στο έντεχνο τι έχουμε; Ρεσιτάλ ανεράστου έχουμε. Η Νατάσσα Μποφίλιου νομίζω ότι είναι η μόνη καλή από τους νεότερους. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα έλεγα ότι είναι λίγο υπερεκτιμημένη. Κάτι λείπει. Με τον Χαρούλη μπορώ να πεθάνω. Ο Μουζουράκης attitude. Όσο και να προσπαθεί να κάνει τον Παπακωνσταντίνου ένα attitude μένει μόνο. Ο Μαραβέγια μου θυμίζει δημόσιο υπάλληλο πίσω από τον γκισέ να βάζει σφραγίδες και πλασάρεται ως ποπ σταρ. Συνεχίζω να λατρεύω τους παλαιότερους. Συνεχίζω να λατρεύω την Τσαλιγοπούλου, τη Χαρούλα, την Αρβανιτάκη, τον Λιδάκη»