Ημερομηνία Δημοσίευσης 22/01/2020  10:33
 
 

Ράδιο ΑρβύλαΣτα δικαστήρια με τον ΣΚΑΪ | Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής τους

Ράδιο ΑρβύλαΣτα δικαστήρια με τον ΣΚΑΪ | Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής τους
Ράδιο ΑρβύλαΣτα δικαστήρια με τον ΣΚΑΪ | Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής τους
Τ

ι συνέβη τελικά μεταξύ των «Ράδιο Αρβυλά» και τον ΣΚΑΪ; 

Το απόγευμα της Τρίτης ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα της εκπομπής εξέδωσαν ανακοίνωση, όπου αποκάλυπτε το τέλος της συνεργασίας τους με τον τηλεοπτικό σταθμό. Ωστόσο ο ΣΚΑΪ θέλησε να απαντήσει και σύμφωνα με πηγές του Yupiii, υποστηρίζει πως ότι είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών είχε τηρηθεί στο ακέραιο, ενώ έκανε λόγο και για παράλογες απαιτήσεις των συντελεστών της εκπομπής.
 
Σύμφωνα με την «Φωλιά των Κουκου», ο δημοσιογράφος της εκπομπής μίλησε με την δικηγόρο του Αντώνη Κανάκη, η οποία του υπαγόρευσε μια νέα ανακοίνωση τονίζοντας πως το θέμα μεταξύ των δύο πλευρών θα λυθεί στα δικαστήρια.
 
Συγκεκριμένα η νέα ανακοίνωση από την πληρεξούσια δικηγόρο, Χριστίνα Παναγουλέα, λέει: «Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδικώ. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».
 
Μάλιστα ο δημοσιογράφος συμπλήρωσε λέγοντας πως το Open έκανε νέα πρόταση στον Αντώνη Κανάκη, προκειμένου να μεταφέρει τις εκπομπές του στο τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη.