Ημερομηνία Δημοσίευσης 24/06/2019  14:53
 
 

Ρούλα ΒροχοπούλουΟι αποκαλύψεις 15 χρόνια μετά το reality, τα μεσημεριανά & το σκάνδαλο με τον Φραν

Ρούλα ΒροχοπούλουΟι αποκαλύψεις 15 χρόνια μετά το reality τα μεσημεριανά   το σκάνδαλο με τον Φραν
Ρούλα ΒροχοπούλουΟι αποκαλύψεις 15 χρόνια μετά το reality τα μεσημεριανά   το σκάνδαλο με τον Φραν
Π

ού βρίσκεται και πώς ζει σήμερα η Ρούλα Βροχοπούλου; Η πολυσυζητημένη παίκτρια του "The Wall", που απασχόλησε πολλά μεσημεριανά πάνελ με το σήριαλ του γάμου αλλά και του χωρισμού της με τον νεαρό Αλβανό Φραν, μίλησε στο Happy Day για τη ζωή της, δεκαπέντε χρόνια μετά το υπέρμετρο κύμα δημοσιότητας.
 
Μετάνιωσε για όσα έκανε στα τηλεοπτικά παράθυρα;
«Πρέπει στη ζωή μας να μην μετανιώνουμε για ό,τι παθαίνουμε, αλλά τα παθήματα να μας γίνονται μαθήματα και να μην τα επαναλαμβάνουμε. Επίσης έχω μάθει στη ζωή μου ένα πράγμα: όταν πέφτω, θα ξανασηκώνομαι. Ποτέ δεν θα το βάλω κάτω»
 
Το «σήριαλ» με τον Αλβανό
«Κάπου, όταν όλα τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω σου, τρελαίνεσαι. Νόμιζα ότι βγαίνοντας έξω και δημοσιοποιώντας το πρόβλημα, θα με συμπονέσουν ή θα με λυπηθούν. Νόμιζα έτσι πως θα επιτύχω τον σκοπό μου, τότε σκοπός ήταν να επιστρέψει ο σύζυγος. Όχι επειδή τον αγαπούσα... Αλλά έλεγαν πως ήταν one night stand αυτός ο γάμος, χρησιμοποιήθηκα. Δεν μπορούσα να το δεχθώ, ότι έγινε γάμος μόνο για οικονομικά συμφέροντα»
 
Η παραδοχή του λάθους της
«Ήταν λάθος όλο αυτό. Αν δεν είχα παιδί δεν θα ήταν κακό να παντρευτώ. Αλλά παντρεύτηκα ένα άλλο παιδί. Ο γιος μου ήταν 17 και ο Φραν ήταν 26. Τι πήγα και έκανα στα 56; Το κατάλαβα όταν μου πήρε ένα πολύ σεβαστό χρηματικό ποσό και έφυγε. Όταν άρχισα να υποθηκεύω ακίνητη περιουσία, διαμερίσματα και καταστήματα, όταν άρχισα από το ζενίθ που ζούσα να κατεβαίνω σιγά σιγά... Όταν έφυγε και δεν με λυπήθηκε καθόλου! Εγώ στη θέση του θα ζητούσα βοήθεια να ανοίξω μια επιχείρηση ή να πάρω ένα διαμέρισμα... Όχι όμως να παντρευτούμε, κάνοντας απλή παρέα. Ξέρω πως ζει καλά και έχει κάνει οικογένεια. Έχει πάρει μια κοπέλα, έχει κάνει παιδάκια, έχει ένα κατάστημα και ζει μια χαρά. Δεν έχουμε επικοινωνία αλλά έχω μπει στο facebook με άλλο όνομα και βλέπω τα πάντα!»
 
Η σχέση με τον γιο της
«Δοξάζω τον Θεό που δεν έχασα το παιδί μου. Ειλικρινά... Το είχα χάσει. Επανήλθε. Του είπα ότι κάπου η μαμά τρελάθηκε, έπαθε κατάθλιψη, έπαθε γεροντοέρωτα. Αυτά συμβαίνουν στη ζωή. Δεν χώρισα κανένα παντρεμένο, ούτε κανένα εκατομμυριούχο. Έναν φτωχό Αλβανό βρήκα. Τον αγάπησα, τον πήρα. Τι να κάνουμε; Δεν ρωτάει η καρδιά»
 
Τα δημοσιεύματα στα... σκουπίδα
«Για να γράψουν αυτά τα πράγματα θα έπρεπε πρώτα να κάνουν τρεις κινήσεις. Να δουν αν όντως έχω μια πολυκατοικία ιδιόκτητη, αν όντως μένω σε μια μεζονέτα ιδιόκτητη, αν όντως έχω πέντε εξοχικά, αν όντως έχω μεγάλα εισοδήματα... Και μετά να φθάσουν να πουν ότι σιτίζω από κάδουμε απορριμάτων»
 
Τα υπέρογκα ποσά μετά το reality
«Στην Κύπρο πήγα και τραγούδησα καραόκε και πήρα 15 χιλιάδες ευρώ για μία νύχτα. Στο Αγρίνιο μου έλεγαν ότι δεν θέλουν την Τζούλια Αλεξανδράτου, ότι ήθελαν εμένα τα παιδιά. Πήγα τότε σε ένα μπαρ, ήρθε ένα σχολείο και μου έδωσαν 4 χιλιάδες ευρώ για να λέω "Καλησπέρα σας, τι κάνετε; Καλως ήρθατε"»