Ημερομηνία Δημοσίευσης 11/07/2019  15:13
 
 

Σάρα ΓανωτήΤο σοκ με τις ακάλυπτες επιταγές για την «Εργαζόμενη Γυναίκα» για την οποία δεν πληρώθηκε ποτέ!

Σάρα ΓανωτήΤο σοκ με τις ακάλυπτες επιταγές για την «Εργαζόμενη Γυναίκα» για την οποία δεν πληρώθηκε ποτέ
Σάρα ΓανωτήΤο σοκ με τις ακάλυπτες επιταγές για την «Εργαζόμενη Γυναίκα» για την οποία δεν πληρώθηκε ποτέ
Μ

ια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στους «ΚουΚου» η Σάρα Γανωτή και είχε να πει πολλά.  Η σεναριογράφος μερικών εκ των μεγαλύτερων τηλεοπτικών επιτυχιών, όπως το «Σ' αγαπώ, Μ' αγαπάς» και το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» άνοιξε τα χαρτιά της στον Γιάννη Πουλόπουλο και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τις φορές που συνάντησε δυσκολίες -οικονομικής κυρίως φύσεως- σε κάποια δουλειά, είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση.


 
Με τελευταία τηλεοπτική συμμετοχή στο σίριαλ «Εργαζόμενη Γυναίκα» με πρωταγωνίστρια την Ελένη Ράντου, η Σάρα Γανωτή αποκάλυψε πως από το συγκεκριμένο σίριαλ δεν πληρώθηκε κανείς ποτέ, καθώς η επιταγή που είχε λάβει από τον επιχειρηματία ήταν ακάλυπτη! «Ήταν μεγάλο σοκ! Ήμουν στη Θεσσαλονίκη και μου τηλεφωνεί κάποιος και μου λέει ότι η επιταγή που είχα πάρει ήταν ακάλυπτη. Ψάχναμε τον επιχειρηματία, ο οποίος είχε εξαφανιστεί, ακόμα είναι εξαφανισμένος» δήλωσε ενώ αντίστοιχη εμπειρία έζησε και στο θέατρο. «Κάναμε μια μικρή περιοδεία και καταλήξαμε να παίξουμε στη Χίο. Και κάποια στιγμή καταλάβαμε ότι δεν πληρωνόμαστε και δεν φταίει τόσο το ΔΗΠΕΘΕ, όσο ο συμπαραγωγός. Και όταν πήγαμε να φύγουμε από το ξενοδοχείο που μέναμε, ο ξενοδόχος μας κλείδωσε μέσα και δεν μας άφηνε να φύγουμε!».
 
Η ίδια μίλησε ωστόσο και για τις «χρυσές» εποχές στην τηλεόραση όταν τόσο οι ηθοποιοί όσο και οι σεναριογράφοι αμείβονταν με ποσά που άγγιζαν ή μερικές φορές ξεπερνούσαν τις 10.000 ευρώ.