Ημερομηνία Δημοσίευσης 19/11/2019  15:03
 
 

Σοφία ΦαραζήΗ τηλεόραση 10 χρόνια μετά, τα σχόλια που δέχθηκε για τα κιλά της & οι διάσημοι φίλοι της που δεν γνωρίζαμε

Σοφία ΦαραζήΗ τηλεόραση 10 χρόνια μετά τα σχόλια που δέχθηκε για τα κιλά της  οι διάσημοι φίλοι της που δεν γνωρίζαμε
Σοφία ΦαραζήΗ τηλεόραση 10 χρόνια μετά τα σχόλια που δέχθηκε για τα κιλά της  οι διάσημοι φίλοι της που δεν γνωρίζαμε
Δ

έκα χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική δουλειά, η Σοφία Φαραζή επιστρέφει στην τηλεόραση και μιλά για όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη. 

Λίγο πριν κάνει το ντεμπούτο της στο «Έρωτας μετά» και ενωθεί ξανά τηλεοπτικά με τον Μάριο Αθανασίου, τον παρτενέρ της δηλαδή και στο «Λίτσα.com» που λάτρεψε το κοινό, η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό» και την Άννα Ζηρδέλη.
 
«Δεν αισθανόμουν έτοιμη, ότι θέλω να γυρίσω στην τηλεόραση και να λείπω τόσο από το σπίτι. Θα είμαστε ξανά ζευγάρι με τον Μάριο Αθανασίου και ήταν ένας από τους λόγους που είπα το "ναι"» δήλωσε η ίδια για τη δεκαετία που μεσολάβησε από την τελευταία της τηλεοπτική δουλειά.
 
Μάλιστα, η Σοφία Φαραζή αποκάλυψε πως έχει χτίσει σχέσεις ζωής με ανθρώπους του χώρου της: «Έχω φίλους 20 χρόνια στον χώρο. Έχω τον Θανάση Αλευρά που είναι νονός της κόρης μου, έχω τη Ματίνα Νικολάου που έχω βαφτίσει τον γιο της, έχω τον Αντίνοο Αλμπάνη». Μάλιστα, για την πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του Αντίνοου Αλμπάνη σχολίασε πως εκείνη πίστεψε πως ήταν πλέον καλά από την πρώτη στιγμή που της ανακοίνωσε την ασθένειά του.