Ημερομηνία Δημοσίευσης 16/01/2020  11:53
 
 

Σταύρος Νιάρχος & Dasha ZhukovaΤο πάρτι για τον γάμο τους στο St. Moritz | Οι διάσημοι καλεσμένοι & τα μυθικά κόστη

Σταύρος Νιάρχος  Dasha ZhukovaΤο πάρτι για τον γάμο τους στο St Moritz | Οι διάσημοι καλεσμένοι  τα μυθικά κόστη
Σταύρος Νιάρχος  Dasha ZhukovaΤο πάρτι για τον γάμο τους στο St Moritz | Οι διάσημοι καλεσμένοι  τα μυθικά κόστη
Ο

Σταύρος Νιάρχος και η πρώην σύζυγος του Roman Abramovich, Dasha Zhukova παντρεύτηκαν και τώρα ήρθε η ώρα για το γαμήλιο πάρτι. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να γιορτάσει τον γάμο του με ένα μεγάλο πάρτι στο St. Moritz, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, έχοντας στο πλευρό τους αρκετούς διάσημους φίλους τους. Η Daily Mail αναφέρει πως μεταξύ αυτών βρίσκονται ο David Beckham, η Gwyneth Paltrow, η Diane von Furstenberg και η Karlie Kloss.
 
Ο βρετανικός τύπος τονίζει πως το πάρτι θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz Hotel, που έχει στην ιδιοκτησία της η οικογένεια Νιάρχου, στο οποίο ένα δωμάτιο για ένα βράδυ μπορεί να κοστίσει το λιγότερο 600 λίρες ενώ το κόστος για το σύνολο των εκδηλώσεων για τον γάμο του διάσημου ζεύγους ανέρχεται περίπου στα 5 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.
 
Ο διευθυντής του ξενοδοχείου δήλωσε σε τοπικά μέσα πως το ξενοδοχείο αυτές τις ημέρες είναι κλειστό για ένα μεγάλο ιδιωτικό πάρτι που θα συγκεντρώσει ισχυρές προσωπικότητες από όλο τον πλανήτη, χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.
 
Ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος και η πρώην σύζυγος του ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τσέλσι παντρεύτηκαν στο Παρίσι το καλοκαίρι.