Ημερομηνία Δημοσίευσης 13/08/2019  20:53
 
 

Θάνος Καλλίρης«Με την Ναταλία Γερμανού σίγουρα θα γεράσουμε μαζί»

Θάνος Καλλίρης«Με την Ναταλία Γερμανού σίγουρα θα γεράσουμε μαζί»
Θάνος Καλλίρης«Με την Ναταλία Γερμανού σίγουρα θα γεράσουμε μαζί»
Π

οιες είναι οι σχέσεις του Θάνου Καλλίρης με την Ναταλία Γερμανού; 

Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», όπου μίλησε τόσο για τα παιδιά τους, όσο και για την Ναταλία Γερμανού.
 
Για τα παιδιά του είπε: «Είμαι ένας πολύ κουλ μπαμπάς. Η κόρη μου είναι πολύ μικρή ακόμα, δεν έχει κλείσει καν τα 14, τώρα μπαίνει στην εφηβεία και νομίζω αρχίζει και ντρέπεται κάποια θέματα. Με τον γιο μου λέμε ανοικτά πολλά πράγματα, πράγματα μεταξύ αντρών, μεταξύ μπαμπά και γιου πράγματα. Ατενίζω το μέλλον με αισιοδοξία και προσοχή. Σαν μπαμπάς θα νοιάζομαι πάντα για τα παιδιά μου και ταυτόχρονα θέλω να τα σκληραγωγήσω και να τα εκπαιδεύσω σωστά ώστε να αντιπαρέλθουν όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσουν. Τα παιδιά μου αγαπάνε τη μουσική, αλλά δεν θα ασχοληθούν με το τραγούδι».
 
Για την Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Με τη Ναταλία έχουμε πει ότι θα περάσουμε μαζί τα βαθιά γεράματα, το οποίο είναι μεταξύ σοβαρού και αστείου φυσικά. Αλλά επειδή κρατάμε την επαφή μας, μιλάμε με τη Ναταλία, ήμασταν ζευγάρι 5.5 χρόνια, κάτω από την ίδια στέγη, δεν αποκλείεται τίποτα στη ζωή αυτή»