Ημερομηνία Δημοσίευσης 14/10/2019  08:23
 
 

Το ΠρωινόΟ καβγάς στα παρασκήνια που οδήγησε σε παραιτήσεις!

Το ΠρωινόΟ καβγάς στα παρασκήνια που οδήγησε σε παραιτήσεις
Το ΠρωινόΟ καβγάς στα παρασκήνια που οδήγησε σε παραιτήσεις
Β

αρύ φαίνεται πως είναι το κλίμα όταν σβήνουν τα φώτα στο πλατό του «Πρωινού».  

Σύμφωνα με το TV Έθνος, ο νέος αρχισυντάκτης της εκπομπής, Γιώργος Πράτανος, υπέβαλε την παραίτησή του και έπειτα μετά από μία σειρά από συζητήσεων τελικά έγινε δεκτή. 
 
Τι προηγήθηκε όμως; Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Γιώργος Πράτανος διαφώνησε για το περιεχόμενο της εκπομπής με τη βοηθό αρχισυντάκτη Βένια Καραγιάννη και τον Νίκο Παρτσώλη, που έχει τον τίτλο του content creator. 
 
Όπως φαίνεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, ο Γιώργος Πράτανος και ο Νίκος Παρτσώλης συγκρούστηκαν με τους τόνους να ανεβαίνουν αισθητά και τελικά ο πρώτος αποχώρησε από την ομάδα του «Πρωινού». Ωστόσο, ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας φαίνεται πως συνεχίζει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 για να αξιοποιθεί σε άλλο project του ομίλου. 
 
Η επόμενη μέρα του «Πρωινού» θέλει τρία να είναι τα επικρατέστερα σενάρια: Το πρώτο θέλει ένα πρόσωπο που ανήκει ήδη στο δυναμικό του ΑΝΤ1 να αναλαμβάνει την αρχισυνταξία της εκπομπής, το δεύτερο να γίνει μια σύμπραξη στην αρχισυνταξία ανάμεσα στη Βένια Καραγιάννη, τον Νίκο Παρτσώλη και την Τίνα Καραφίνα, ενώ το τρίτο θέλει να έρχεται στην ομάδα πρόσωπο εκτός καναλιού μέσω μεταγραφής.