Ημερομηνία Δημοσίευσης 14/02/2018  18:55
 
 

Οικονομική ενίσχυση στα 'παιδικά χωριά SOS' από την Περιφέρεια Αττικής

Οικονομική ενίσχυση στα παιδικά χωριά SOS από την Περιφέρεια Αττικής
Οικονομική ενίσχυση στα παιδικά χωριά SOS από την Περιφέρεια Αττικής
Η

Περιφερειάρχης, συνοδευόταν από την Γενική Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε., Κατερίνα Καντεράκη, με την οποία υπάρχει ήδη τριετής συνεργασία. Σκοπός της επίσκεψης η προσφορά οικονομικής ενίσχυσης για τις ανάγκες του Κέντρου, και συγκεκριμένα, για την ψυχοπαιδαγωγική στήριξη παιδιών οικογενειών της περιοχής. Το σημαντικό αυτό ποσόν συγκεντρώθηκε από τους συμμετέχοντες στο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο στο Πεδίο του Άρεως, με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής.
Στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS στο Περιστέρι #sosvillagesgr https://t.co/1xs3sDDfDQ pic.twitter.com/57mLpXQlZu
— Rena Dourou (@renadourou) 14 Φεβρουαρίου 2018
 
Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS, Αναστάσιος Βρεττός και ο γεν διευθυντής, Γιώργος Πρωτόπαπας ευχαρίστησαν θερμά για την οικονομική στήριξη αυτή και συζητήθηκαν προοπτικές στήριξης του Κέντρου, το οποίο προσφέρει την αρωγή του σε πάνω από 350 οικογένειες της ευρύτερης περιοχής κάθε χρόνο.
 
ΠΗΓΗ ΑΠΕ