Ημερομηνία Δημοσίευσης 25/03/2020  23:25
 
 

Κορονοϊός: Τηλεδιάσκεψη του Μητσοτάκη με τους ομολόγους του στην ΕΕ

Κορονοϊός Τηλεδιάσκεψη του Μητσοτάκη με τους ομολόγους του στην ΕΕ
Κορονοϊός Τηλεδιάσκεψη του Μητσοτάκη με τους ομολόγους του στην ΕΕ
Σ

ε τηλεδιάσκεψη με τους αρχηγούς των κρατών και των κυβερνήσεων των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συμμετάσχει το απόγευμα της Πέμπτης στις 17:00 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Το κύριο αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης θα είναι οι εξελίξεις με τον κορονοϊό και η αντιμετώπισή του.
Θυμίζουμε πως οι ηγέτες εννέα κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταξύ αυτών και ο Έλληνας πρωθυπουργός, κάλεσαν την Ένωση να δημιουργήσει κορονο-ομόλογα, προκειμένου να διαθέσει σημαντικά κονδύλια μπροστά στην υγειονομική κρίση, σε μια επιστολή που απέστειλαν στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

.ros-inlineA_title::before { content: ""; width: 100%; height: 1px; background: #cfcfcf; display: block; top: 5px; position: relative; }
.ros-inlineA_title { margin: auto; }
.ros-inlineA_title .ad_label { width: 95px; font-family: Roboto Slab; font-size: 10px; font-weight: 400; line-height: 8px;color: #cfcfcf; position: relative; background: #fff; text-align: center; margin: 0 auto 5px; }
ADVERTISING
Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότερο από 20.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους παγκοσμίως από τον κορονοϊό, ενώ τα κρούσματα αγγίζουν τις 450.000. Η Ευρώπη μετρά πλέον 239.912 κρούσματα (13.824 θάνατοι), με την Ιταλία να έχει τους περισσότερους νεκρούς και συγκεκριμένα 7.503.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ
ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ: Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορονοϊό
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει.
ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού.
ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ποια θα υποδέχονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό;
Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.