Ημερομηνία Δημοσίευσης 21/12/2018  16:29
 
 

Honor: Η επιτυχία ανήκει στους «γενναίους»

Honor Η επιτυχία ανήκει στους «γενναίους»
Honor Η επιτυχία ανήκει στους «γενναίους»
Η

Honor, το νεανικό smartphone brand που θέτει σε πρώτο ρόλο την καινοτομία, συνοψίζει την χρονιά που πέρασε με ικανοποίηση. Tα προϊόντα της διέθεταν πρωτοποριακές τεχνολογίες και αγαπήθηκαν σε μεγάλο βαθμό από χρήστες και δημοσιογράφους. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα πωλήσεων του 2018 και οι πολλά υποσχόμενες προοπτικές για το 2019, επιβεβαιώνουν ότι η Honor έχει διαλέξει τον σωστό δρόμο για να κατακτήσει τις καρδιές των απαιτητικών digital natives.
2018: Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες
Δεν είναι λίγα τα προϊόντα της Honor που ξεχώρισαν στο 2018. Το Honor 9 Lite με κάμερα τετραπλού φακού και Face-Unlock σημείωσε περισσότερες από 1 εκατ. πωλήσεις παγκοσμίως σε μόλις 28 μέρες μετά το λανσάρισμά του.
Το Honor 10, με την πρωτοποριακή dual κάμερα υποστηριζόμενη από τεχνητή νοημοσύνη και τον σχεδιασμό 3D Aurora Glass back με nano-scale optical coating, ήταν τεράστια επιτυχία στην mid-range κατηγορία. Το μοντέλο-ναυαρχίδα της Honor έφτασε τις 1 εκατ. πωλήσεις σε μόλις μία βδομάδα από το παγκόσμιο λανσάρισμά του στο Λονδίνο και έλαβε τον τίτλο “EISA Lifestyle Smartphone 2018-2019”.
Το Honor Play με την 4D εμπειρία gaming και το GPU Turbo ονομάστηκε “Best of IFA 2018” από τα κορυφαία διεθνή μέσα ενημέρωσης και το Honor 8X με την προηγμένη τεχνολογία που διέθετε σε σχέση με την πολύ οικονομική του τιμή, ήταν ο μεγάλος νικητής της φθινοπωρινής σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε στην πρώτη θέση μεταξύ νέων προϊόντων στο Amazon της Γερμανίας και έγινε Best Seller στην Γαλλία σε online πωλήσεις smartphone.