Ημερομηνία Δημοσίευσης 13/06/2018  11:19
 
 

Καρκίνος παχέος εντέρου: Ποια γαλακτοκομικά μειώνουν τον κίνδυνο

Καρκίνος παχέος εντέρου Ποια γαλακτοκομικά μειώνουν τον κίνδυνο
Καρκίνος παχέος εντέρου Ποια γαλακτοκομικά μειώνουν τον κίνδυνο
Ό

πως οι ίδιοι αναφέρουν, τα διαθέσιμα επιστημονικά δεδομένα έχουν υποδείξει πως όσο μεγαλύτερη είναι η κατανάλωση γαλακτοκομικών τόσο μικρότερος φαίνεται να είναι ο κίνδυνος εμφάνισης της συγκεκριμένης μορφής καρκίνου, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχε εξεταστεί αν διαφέρει η επίδραση των γαλακτοκομικών ανάλογα με την περιεκτικότητά τους σε λιπαρά ή τον βαθμό ζύμωσης που έχουν υποστεί.