Ημερομηνία Δημοσίευσης 19/05/2019  14:19
 
 

Τηγανητά φαγητά: Οι επιπτώσεις τους στην υγεία μας

Τηγανητά φαγητά Οι επιπτώσεις τους στην υγεία μας
Τηγανητά φαγητά Οι επιπτώσεις τους στην υγεία μας
Σ

ύμφωνα με νέα μελέτη του περιοδικού British Medical Journal, η τακτική κατανάλωση τηγανητών φαγητών -όπως οι τηγανητές πατάτες, τα τηγανητά ψάρια και το τηγανητό κοτόπουλο- συσχετίζεται με τον δείκτη θνησιμότητας.

Ο Γιάννης Χρύσου, κλινικός διατροφολόγος-διαιτολόγος επισημαίνει ότι δεν είναι το πρωτογενές τρόφιμο αυτό καθ’ αυτό που επηρεάζει το ποσοστό θνησιμότητας, αλλά το περιβάλλον στο οποίο αυτό μαγειρεύεται.

Τηγανητά φαγητά Οι επιπτώσεις τους στην υγεία μας