Ημερομηνία Δημοσίευσης 10/07/2019  21:39
 
 

Τηγανητά: Γιατί αυξάνουν τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου

Τηγανητά Γιατί αυξάνουν τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου
Τηγανητά Γιατί αυξάνουν τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου
Α

κόμη και όταν καταναλώνονται μια φορά την εβδομάδα, τα τηγανητά μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου, σύμφωνα με τα ευρήματα νέας μελέτης.

Ένας βασικός λόγος είναι ότι το λάδι, όταν θερμαίνεται, απελευθερώνει αλδεΰδες, χημικές ουσίες που συμβάλλουν στην αύξηση της αρτηριακής πίεσης και τη μείωση της «καλής» χοληστερόλης.

Τηγανητά Γιατί αυξάνουν τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου

Τηγανητά Γιατί αυξάνουν τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου